Teknologi Markor Menerima Lesen daripada Gibraltar
toto

Teknologi Markor Menerima Lesen daripada Gibraltar

Markor Technology telah menerima lesen daripada suruhanjaya kawal selia Gibraltar. Hasilnya, syarikat itu, yang menyediakan penyelesaian global untuk data pengeluaran macau industri iGaming, kini akan dapat menawarkan perkhidmatan bookmaker B2C di samping penawaran produk sedia adanya.

Teknologi Markor untuk Menskalakan Tawaran dengan Lesen Gibraltar
Kelulusan lesen membolehkan syarikat itu menyusun semula strateginya dan meluaskan jangkauannya dengan memberikan dirinya rangsangan baharu dalam menegak produk baharu. Perkembangan ini akan mengukuhkan lagi kehadiran B2C syarikat dan membantu mencapai pelanggan baharu tetapi juga Totobet SGP meningkatkan tawarannya kepada pelanggan sedia ada. Berita itu disambut oleh Ketua Pegawai Eksekutif Markor Technology Melissa Summerfield yang berkata:

Markor Technology berbangga kerana dapat menawarkan produk dan perkhidmatan berbilang lesen kepada pelanggan dalam pasaran terkawal di seluruh dunia, dan lesen pembuat taruhan B2C kami yang baru diperoleh menambah satu lagi rentetan pada haluan kami.

Ketua Pegawai Eksekutif Markor Technology Melissa Summerfield
Syarikat itu sendiri ialah penyedia kandungan yang boleh dipercayai dan dipercayai kepada banyak jenama terkenal, dan ia mempunyai tenaga kerja global lebih daripada 80 orang. Markor Technology juga merupakan syarikat yang agak baharu dan ia diasaskan hanya pada 2020. Ia telah secara aktif mencari untuk meningkatkan kehadirannya, dengan pejabat dibuka di Malta, Afrika Selatan dan India, selain daripada operasi Gibraltar.

Teknologi Markor telah membangunkan sistem PAM berlesen berbilang yang Keluaran Sydney sangat disesuaikan dan boleh diselaraskan kepada jangkaan, keperluan dan keutamaan khusus pelanggan individu. Ini seterusnya memudahkan pengendali rakan kongsi mendapatkan pengalaman yang mereka tahu pemain mereka akan menghargai.

Bukan itu sahaja, malah Markor sudah menawarkan platform agregasi yang menampilkan lebih daripada 5,000 permainan. Summerfield mengesahkan bahawa syarikat itu bertekad dua kali ganda untuk menjadi kedai sehenti untuk semua pengendali dalam industri iGaming, dan pengiktirafan lesen baharu ini merupakan satu langkah ke arah yang betul. Markor berazam untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan merentasi pelbagai produk menegak, dia membuat kesimpulan.