Skagen Jorn Hybrid HR-smartwatches gelanceerd in India, geprijsd op Rs 14,495 – Technology News, Firstpost

Smartwatch- en accessoirefabrikant Skagen heeft de Skagen Jorn Hybrid HR-serie smartwatches in India gelanceerd. Volgens het bedrijf combineert de Hybrid HR smartwatch de stijl van een analoog horloge met de features van een smartwatch. Het heeft een langere levensduur van de batterij, een hartslagsensor, activiteit- en slaapregistratie, muziekbediening en Bluetooth-connectiviteit. De Jorn Hybrid HR-smartwatches zijn beschikbaar voor aankoop op geselecteerde online platforms, geprijsd op Rs 14,495.

De Hybrid HR smartwatches zijn verkrijgbaar in twee maten. De Hybrid HR smartwatches zijn onder andere voorzien van ‘Wellness Tracking’. De smartwatch houdt calorieën, slaap, stappen, afgelegde afstand en persoonlijke doelen bij. Het start en stopt ook automatisch met het monitoren van een training en houdt de frequentie van de stappen bij.

De batterij van het Hybrid HR-horloge gaat naar verluidt twee weken mee als hij volledig is opgeladen. Afbeelding: Skagen

De batterij van het horloge gaat naar verluidt twee weken mee als hij volledig is opgeladen; het duurt minder dan een uur om volledig op te laden, waardoor er geen reguliere plug-ins nodig zijn.

Kopers kunnen de smartwatches ook aanpassen. Aan knoppen op het Hybrid HR-display kunnen verschillende functies worden toegewezen. Er zijn twee kastopties: de klassieke 42 mm of de kleinere 38 mm.

Skagen smartwatches kunnen door vrienden worden gebruikt om deel te nemen aan een-op-een- of groepsfitnessuitdagingen. Vrienden en familie kunnen controleren wie de eerste persoon is die een doel bereikt in de gegeven tijdspanne.

Met zijn GPS volgt het horloge ook activiteiten zoals fietsen, wandelen en andere fysieke activiteiten. Na het afronden van een buitentraining kunnen gebruikers de app controleren om een ​​geanimeerde video van hun route te bekijken.

Het waterbestendige horloge is uitgerust met een ‘E-ink’-display, een voorlicht voor zichtbaarheid bij weinig licht en realtime weersupdates.


Posted By : Unitogel