Nothing Ear (1) met een transparante behuizing die op 27 juli in India wordt gelanceerd; wordt naar verwachting geleverd met een batterijduur van 24 uur- Technology News, Firstpost

Carl Pei (mede-oprichter van OnePlus) is eigenaar van startup, Nothing zal volgende week eindelijk zijn eerste product met de naam Nothing Ear 1 draadloze oordopjes lanceren. Het zal naar verluidt een batterijlevensduur van maximaal 24 uur bevatten met actieve ruisonderdrukking (ANC) -functie, uitbreidbaar tot 36 uur met ANC uitgeschakeld met slechts tien minuten opladen in de case, gerapporteerd Cnet.

Nothing Ear (1) oordopjes hoesje. Afbeelding: Cnet

Het rapport suggereert dat de Nothing Ear 1-oordopjes worden geleverd met een 570 mAh-batterij en een transparante behuizing die bekabeld en draadloos snel opladen ondersteunt. Voor draadloos opladen kun je met de slimme audio-wearables ze op een Qi-gecertificeerde mat monteren in plaats van ze aan te sluiten.

De oordopjes hebben een witte module in het midden, samen met een USB-oplaadpoort. Er zit ook een omgekeerde luchtbel in het plastic om de toppen op hun plaats te houden. De Nothing ear 1 wordt al geproduceerd, bevestigde Pei. De oordopjes worden op 27 juli onthuld tijdens een virtueel lanceringsevenement.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om TWS-oortelefoons als eerste product te lanceren, omdat het verwacht dat de markt voor oortelefoons zal blijven bestaan. Het transparante uiterlijk van het product is de poging van Nothing om aanwezig te zijn op de markt voor oortelefoons, aangezien de meeste van hen in de kleur wit zijn, waaronder Apple, Huawei, Xiaomi, Realme en anderen.

Ze zullen beschikbaar zijn in Noord-Amerika, India, Europa en het VK. Hoewel Nothing Ear 1 wordt vermeld voor $ 99 (Rs 10, 229) in de VS, Europa en het VK, komen ze voor Rs 5.999 in India (via Flipkart).

Pei zei ook dat de oordopjes van Nothing Ear 1 zullen concurreren met Apple’s AirPods Pro, die verkrijgbaar is voor Rs 24.900, en vergelijkbare functies heeft.


Posted By : Unitogel