Alles wat u moet weten – Technologienieuws, Firstpost

Dating-app Bumble heeft de ‘Ik ben gevaccineerd’-badge gelanceerd in India. Met behulp van deze functie kunnen gebruikers van het datingplatform voor vrouwen eerst de status van hun vaccinatie op de app delen. De potentiële connecties zullen de badge kunnen zien die aangeeft of een persoon is ingeënt of niet.

Sprekend over de nieuwste ontwikkeling, zei VP van Global Strategy and Operations Priti Joshi dat 4 op de 5 alleenstaande Indiërs enthousiast en hoopvol zijn over het daten in 2021. Gezien de COVID-19-pandemie, Bumble heeft ook geconstateerd dat een derde zich zorgen maakt over hun veiligheid.

‘Ik ben gevaccineerd’ Bumble batch

Joshi zei dat maar liefst 38 procent van de singles die ze in India ondervroegen, zei dat ze geen seks zouden hebben of een date zouden hebben met iemand die niet is ingeënt tegen het coronavirus.

De VP hoopt dat met Bumble’s ‘Ik ben ingeënt’-badge, kunnen gebruikers gemakkelijk met elkaar communiceren.

Het bedrijf heeft ook opgemerkt dat nadat de vaccinatie voor mensen boven de 18 jaar in India was geopend, de gebruikers woorden als “vaccin” of “gevaccineerd” in hun Bumble profielen.

Eerder, Bumble had verschillende functies in de app geïntroduceerd om veilig verbinding te maken tijdens de aanhoudende COVID-19-pandemie. Ook is er een COVID Preferences Center in de app waar gebruikers hun datingvoorkeuren kunnen aangeven. Gebruikers kunnen het centrum vinden door op het profielpictogram in de app te tikken.

Zodra twee profielen overeenkomen op Bumble, kunnen ze de datingvoorkeuren zien. Dit zal gebruikers helpen bij het voeren van gesprekken over gedeelde interesses. Ze kunnen dan hun verwachtingen bespreken over maskers en sociale afstand, het soort dates dat ze willen en de voorzorgsmaatregelen die ze willen dat hun date neemt tijdens de pandemie.


Posted By : Unitogel